Disclaimer

Ommi-immo.be is eigendom van STOUTHUYSEN Tania EMZ, Baron Van der Grachtlaan 18, 2460 Kasterlee, ON 0629.583.547, en wordt met de nodige zorgvuldigheid beheerd.

Daarom wordt de site regelmatig en geautomatiseerd aangepast. STOUTHUYSEN Tania EMZ geeft geen garanties met betrekking tot volledigheid en juistheid, alsook met betrekking tot het al dan niet actueel zijn van objectgegevens en andere informatie op ommi-immo.be, en haar andere websites/webplatforms. STOUTHUYSEN Tania EMZ wijst elke verantwoordelijkheid af met betrekking tot informatie op gelinkte websites.

STOUTHUYSEN Tania EMZ kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de website alsook voor het gebruik of de gevolgen van het gebruik van de informatie door derden. Aan de informatie beschikbaar op ommi-immo.be kunnen geen rechten ontleend worden. Vermeldingen van en verwijzingen naar prijzen en acties in het kader van de verkoop van vastgoed; alsook in het kader van de dienstverlening van STOUTHUYSEN Tania EMZ zijn steeds informatief. Hieraan kunnen geen rechten ontleend worden.

Wens je je gegevens te laten aanpassen of verwijderen? Neem dan contact op met ons.